Afternoon tea

edited.jpg

Nå lanserer vi Afternoon tea

Med oppstart 2.februar inviterer vi til en britisk klassiker, Afternoon Tea. Vi mener Karlsborg i all sin fordums prakt vil kle tradisjonen, og gleder oss til å fylle huset med gode samtaler over deilig mat og drikke.

Afternoon Tea oppstod på midten av 1800-tallet. Måltidet ble etablert som et mellommåltid i påvente av middag senere på kvelden. Det utviklet seg raskt til faste tradisjoner når det gjaldt hvilken mat som ble servert til ettermiddagsteen. Maten ble servert på et sølvfat med tre etasjer. På de to nederste fatene ble det tilbudt lekre, små sandwicher og scones. Den mest kjente er agurksandwichen, tynne skiver av loff smurt med kremost og fylt med tynne agurkskiver. Disse kunne spises selv uten at man tok av seg hanskene. Scones ble servert med syltetøy og krem. Til slutt og øverst finner man små kaker og annet søtt.

Ta med deg venner, familie, kjæreste eller hele venninnegjengen på lørdagshygge hos oss hver lørdag fra kl 12.00.

Priser:

350,- kr per pers med te
450,- kr inkludert et glass champagne og te

De tre etasjene på fatet vil bugne av klassiske favoritter sammen med noen egenkomponerte innslag laget av norske råvarer. Vennligst oppgi allergier ved bestilling.