Aktiviteter på Karlsborg Spiseforretning

Hos oss skjer det flere spennende utover høsten og vinteren. Her kommer vi til å informere om både små og store aktiviteter, eventer og kulturelle begivenheter som skjer i og rundt oss.

 
 

Afternoon Tea hver lørdag fra 12. januar

Fra janaur av feirer vi lørdagene på Karlsborg Spiseforetning. Med oppstart 12.januar inviterer vi til en britisk
klassiker, Afternoon Tea. Afternoon Tea oppstod helt tilbake på midten av 1800-tallet og ble stort sett holdt av kvinner som jobbet seg oppover i de sosiale lag. Måltidet ble etablert som et mellommåltid i påvente av middag senere på kvelden. Makroner, cupcakes, sandwicher og scones - listen er lang over alt det deilig du får smake på.

Vi inviterer deg og alle dine venner til herlig brunsj hos oss.

 
Afternoon-Tea.jpg
boys-carved-pumpkin-celebration-1371178.jpg

ALLEHELGENSAFTEN OG SKUMMEL BUFFET
PÅ KARLSBORG SPISEFORrETNING

Lørdag 3. november fra klokken 16:00, åpner vi dørene på Karlsborg Spiseforretning for en skikkelig skummel middag i anledning Allehelgensaften. Ta med store som små og kombiner skummel buffet med Spøkelsesvandring i regi av Ekebergparken.


Spøkelsesvandring i ekebergparken

I 2019 er Oslo Europas miljøhovedstad og byrådet går hardt inn for å sikre Oslo som en av verdens beste byer på miljø. Dette er flott, men har gjort at de utdøende, men fryktelig skumle, klimaverstingene har rømt opp til Ekebergparken for å kunne forsøple i fred og leve i fornektelse.

Vi ber derfor Oslos barn og unge om å ta på seg et farefullt oppdrag for å redde parken og vår felles fremtid. Sammen med en av våre miljøforkjempere møter de klimaverstinger som vi må bekjempe.

Les mer på Facebook her og bestill billetter her


900x600-1-50-2fc417fb16035425e96a8d0fcbfed962.jpg

39928638_10157251838803521_4715671536055353344_o.jpg

Nattevandring i ekebergparken

Nattevandring i og rundt Ekebergparken arrangert av Norad.
”Vi skal vandre mellom vakre lysinstallasjoner for å lære mer om bærekraftsmålene. Og med hodelyktene på skal vi lage en lyslenke som vil minne hele Oslos befolkning på at vi fortsatt har en jobb å gjøre! Denne høsten retter vi søkelyset mot bærekraftige byer.

På toppen arrangerer vi høstens kuleste utendørskonsert med Lars Vaular og Arif – helt gratis! Vi lover fantastisk stemning under åpen himmel!

Nattevandringen går i tre løyper over Ekebergåsen. For deg som vil få opp pulsen starter turen ved bunnen av Ekebergåsen i Konows gate. Dersom du ønsker en enklere tur kan du velge å begynne ved Ekeberg camping eller Ekeberg idrettsplass og gå grusveien inn til konsertområdet. Arrangementet passer perfekt for både store og små. “

Ekebergrestauranten har lett servering oppe hos seg og du kan lese mer om arrangementet her samt på Facebook her