Menyer
Cafémeny
Smørbrød
Se dagens utvalg
165,-
Dagens suppe (vegetar)
med brød og smør
180,-
Toast
med ost og skinke
95,-
Bakst
fra 49,-
Kaffe / te
Brus
Eplemost
Øl & vin
alle rettigheter
Selskapsmenyer
Våre menyer er satt sammen av Ekebergrestaurantens kjøkkensjef Anders Flatby. Skulle du likevel ønske å bytte om på enkelte av rettene mellom menyene han har komponert, vil det være mulig ved et tillegg på 100,- per person. Husk å gi beskjed i god tid så vi får gjort de nødvendige tilpasningene til ditt selskap.
Meny 1
950,-
Laks
gravet i rødbet med crème fraiche og dill
Allergener: fisk, melk, sulfitt
Okse ytrefilet
med rødløksmarmelade, vårløk og rødvinssaus
Allergener: selleri, melk, sulfitt
Mørk sjokolademousse
med kirsebær og mandler
Allergener: melk, egg, mandel, sulfitt
Tillegg for ost
Allergener: melk, hvete
175,-
Meny 2
850,-
Tartar av hjort
med pære, jordskokk og røkt reinsdyrhjerte
Allergener: egg, sennep, sulfitt, selleri
Pannestekt kveite
med gresskar og salvie
Allergener: fisk, melk, selleri, sulfitt
Choux
med kastanjekrem og pære
Allergener: megg, melk, hvete
Tillegg for ost
Allergener: melk, hvete
175,-