Menyer
Cafémeny
Smørbrød
med laks & egg, skagenrøre eller roastbeef
145,-
Toast
med ost og skinke
95,-
Dagens varmrett
145,-
Hjemmelagde engelske scones
69,-
Bakst
fra 49,-
Kaffe / te
Brus
Eplemost
Øl & vin
alle rettigheter
Afternoon Tea
Hjemmelagde engelske scones
med syltetøy & krem
Assorterte smørbrød
3stk
Petit four
Pris:
475,- kr per pers med te. / 575,- kr inkludert et glass crémant og te.
Afternoon tea serveres dessverre ikke laktosefritt eller vegansk.
Selskapsmenyer
Våre menyer er satt sammen av Ekebergrestaurantens kjøkkensjef Steffen Hansen. Skulle du likevel ønske å bytte om på enkelte av rettene mellom menyene han har komponert, vil det være mulig ved et tillegg på 100,- per person. Husk å gi beskjed i god tid så vi får gjort de nødvendige tilpasningene til ditt selskap.
Meny 1
950,-
Kald- & varmrøkt ørret
saus på Kvit Undredal, knutekål & valnøtter
Allergener: fisk, melk/laktose, sulfitt, valnøtt
Kalv entrecôte
sellerirotpuré, karamellisert delikatesseløk, rødvinssaus
Allergener: melk/laktose, selleri, sulfitt
Mørk sjokolademousse
tahitivanilje-is
Allergener: egg, melk/laktose
Meny 2
895,-
Hummersuppe
med syltet artisjokk og hummerolje
Allergener: melk/laktose, skalldyr, sulfitt
Skrei
med ertekrem, reker fra Lyngen, urtesalat og estragonsaus
Allergener: fisk, melk/laktose, skalldyr
Mandelterte
med krydret eplekompott og sitrus
Allergener: egg, gluten (hvete), hasselnøtt, mandel, melk/laktose