Menyer
Cafémeny
Smørbrød
med laks & egg, skagenrøre eller roastbeef
165,-
Dagens suppe (vegetar)
med brød og smør
180,-
Toast
med ost og skinke
95,-
Bakst
fra 49,-
Kaffe / te
Brus
Eplemost
Øl & vin
alle rettigheter
Selskapsmenyer
Våre menyer er satt sammen av Ekebergrestaurantens kjøkkensjef Anders Flatby. Skulle du likevel ønske å bytte om på enkelte av rettene mellom menyene han har komponert, vil det være mulig ved et tillegg på 100,- per person. Husk å gi beskjed i god tid så vi får gjort de nødvendige tilpasningene til ditt selskap.
Meny 1
950,-
Gravet ørret
med fennikel, sitron og yoghurt
Allergener: fisk, melk, hvete, sulfitt
Kalv culotte
med asparges, ramsløk og rødvinssaus
Allergener: melk, selleri, sulfitt
Sjokolademousse
med pasjonsfrukt og mynte
Allergener: melk, egg, steinfrukt
Tillegg for ost
Allergener: melk, hvete
175,-
Meny 2
850,-
Gazpacho
med vannmelon og rømme-iskrem
Allergener: melk, selleri, hvete, sulfitt
Kveite
med sesongens bønner, mandler og vin jaune saus
Allergener: fisk, melk, selleri, sulfitt, mandler
Financier
med jordbær og basilikum
Allergener: melk, mandel, egg, hvete
Tillegg for ost
Allergener: melk, hvete
175,-